Aristotelis-Aivaliotis-ND

 216 900 4090
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ • ΝΔ • Νότιος Τομέας • Β' Αθηνών

Δημοσιεύσεις

Αρθρογραφία

«Ο σταυρός του Νότου, στον φιλελεύθερο»

Εκτύπωση Email

Το σύνθημα της εκστρατείας μας είναι «Ο σταυρός του Νότου, στον φιλελεύθερο». Προσωπικά, δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να περιορίσω την έννοια της ταυτότητας μου με έναν άλλο -πρόσθετο- προσδιορισμό, όπως προοδευτικό, συντηρητικό, αριστερό, δεξιό ή νέο.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιατί με τη ΝΔ; Γιατί τώρα;

Εκτύπωση Email

Για πολλά χρόνια μπόρεσα να συνδυάσω την επιχειρηματική μου δραστηριότητα με την ενεργό συμμετοχή στην πολιτική, επιδιώκοντας να προωθηθούν μεγάλες μεταρρυθμίσεις στην χώρα, σε φιλελεύθερη κατεύθυνση. Παλιότερα με τους Ταύρους, στη συνέχεια με την Δράση, τώρα με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το σχέδιο του οποίου για την χώρα με βρίσκει σύμφωνο και με εμπνέει.

Σήμερα, έχω ολοκληρώσει έναν μεγάλο επαγγελματικό κύκλο με επιτυχία, τοποθετώντας την εταιρεία που δημιούργησα και τους εργαζομένους της κάτω από την ομπρέλα ενός μεγάλου, ελληνόκτητου, πολυεθνικού ομίλου. Σε αυτό το μεταίχμιο έχω την ελευθερία να θέσω τον εαυτό μου στην διάθεση και την κρίση των πολιτών για μία θέση στην Βουλή.

Διαβάστε Περισσότερα

Τρεις βασικοί πυλώνες για την ανάπτυξη

Εκτύπωση Email

Η χώρα πελαγοδρομεί εδώ και δέκα χρόνια μέσα στο περιβάλλον της πρωτοφανούς κρίσης. Παρά τα διαδοχικά μνημόνια και παρά την συσσωρευμένη εμπειρία των μέτρων που εφαρμόστηκαν, παρά την καταστροφή που σημειώθηκε στο εθνικό εισόδημα και στην οικονομική δραστηριότητα μεγάλων κλάδων της οικονομίας, πολύ μικρή είναι η αλλαγή που παρατηρήθηκε στην παραγωγική διάρθρωση της χώρας. 

Διαβάστε Περισσότερα

Μείωση της φορολογίας όχι «δώρα»

Εκτύπωση Email

Η νέα ρύθμιση για τις οφειλές στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία είναι ίσως κατώτερη των προσδοκιών. Αλλά είναι μια ανακούφιση για μεγάλη κατηγορία συμπολιτών μας. Αφήνει βέβαια και μια πικρή γεύση για όσους ήταν και είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους. Γιατί αισθάνονται, αρκετοί από αυτούς, ανόητοι.

Διαβάστε Περισσότερα

Η επόμενη κυβέρνηση έχει δεσμευθεί για το αφορολόγητο

Εκτύπωση Email

Η πρωτοβουλία Μητσοτάκη για να μην μειωθεί το αφορολόγητο είναι στο πλαίσιο της πολιτικής της μείωσης, και πάντως της μη αύξησης, των φόρων για όλους τους πολίτες.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο μίτος της Αριάδνης

Εκτύπωση Email

Η Ελλάδα είναι πιασμένη στην μέγγενη ενός φαύλου κύκλου. Οι διάφορες κυβερνήσεις της προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία νομοθετούν ασυλλόγιστα σωρεύοντας νόμους επί νόμων, διατάξεις επί διατάξεων, με αποτέλεσμα να φτιαχτεί ένας τεράστιος θεσμικός ιστός αράχνης που καταπνίγει κάθε δημιουργική και παραγωγική δυνατότητα.

Διαβάστε Περισσότερα

Βrain Drain

Εκτύπωση Email

Το θέμα μπαίνει κάθε τόσο στην επικαιρότητα. Χθες ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε αυτό και σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης πηγαίνει στην σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος να μιλήσει ειδικά για αυτό.

Διαβάστε Περισσότερα

Η «Αυτοδύναμη Ελλάδα»

Εκτύπωση Email

Η χώρα μας μπήκε σε μία έντονη αναπτυξιακή πορεία μετά τον πόλεμο και το τέλος της εσωτερικής της αναταραχής. Παρά τα κατά καιρούς σκαμπανεβάσματα μπόρεσε μέχρι το 2007 να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 30 πιο πλούσιες χώρες του πλανήτη.

Διαβάστε Περισσότερα

Σε αναζήτηση του χαμένου χρόνου

Εκτύπωση Email

Κάθε κυβέρνηση όταν έρχεται στην εξουσία έχει προεκλογικά έναν κατάλογο με υποσχέσεις. Έχοντας αναλωθεί για όσο καιρό είναι στην αντιπολίτευση με την ανάλυση και την επισήμανση όσων είναι στραβά φτιαγμένα, έχει την φιλοδοξία να θεραπεύσει, να νομοθετήσει, να παράγει έργο που να βελτιώσει την ζωή των πολιτών.

Διαβάστε Περισσότερα

Η επιχειρηματικότητα στα σχολεία.

Εκτύπωση Email

Η ιδέα είναι παλιά. Καθώς πολλοί εντοπίζουν σαν κυρίαρχο πρόβλημα στην Ελλάδα μια γενική καχυποψία, αν όχι εχθρότητα, της κοινής γνώμης απέναντι στην έννοια της επιχειρηματικότητας, του οικονομικού ανταγωνισμού, του κέρδους. Και μία αντίστοιχη προτίμηση για την κρατική ανάμιξη στις οικονομικές δραστηριότητες που έχει γιγαντώσει ένα σπάταλο και αναποτελεσματικό Κράτος.

Διαβάστε Περισσότερα

Εγγραφείτε στη λίστα για να μαθαίνετε τα νέα μας