Aristotelis-Aivaliotis-ND

 216 900 4090
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ • ΝΔ • Νότιος Τομέας • Β' Αθηνών

Οι Θέσεις μας

Εκτύπωση Email

1.

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πια τελειώσει, η διακυβέρνησή του πνέει τα λοίσθια. Συμβόλισε και συμβολίζει τις δυνάμεις αδράνειας της ελληνικής κοινωνίας. Πρέπει τώρα να κοιτάξουμε στο μέλλον και να κινηθούμε γρήγορα μπροστά.

2.

ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

Το κύριο πρόβλημα της χώρας είναι το πώς θα προσελκύσει νέες επενδύσεις και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας με αξιοπρεπείς αμοιβές και αξιοποίηση των δεξιοτήτων των πολιτών. Για να γίνει αυτό χρειάζεται να δώσουμε ώθηση στην ιδιωτική οικονομία, με δραστική και γρήγορη μείωση των φόρων και ελάφρυνση του ρυθμιστικού περιβάλλοντος. Δεν μας αξίζει ένα κράτος, μια κυβέρνηση που μοιράζει ψίχουλα και επιδόματα, την ώρα που τα νοσοκομεία και τα πανεπιστήμια εμφανίζουν εικόνα διάλυσης. Οι νέοι χρειάζονται κίνητρα για εργασία, με μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και των φορολογικών βαρών. Βαθιές μεταρρυθμίσεις και ιδιωτικοποιήσεις παντού, νέος, φιλελεύθερος άνεμος στην οικονομική πολιτική.

3.

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ

Οφείλουμε να θάψουμε τον διχασμό και να δημιουργήσουμε ένα νέο συμβόλαιο εμπιστοσύνης μεταξύ όλων των πολιτών. Αυτό είναι αναγκαίο για να κτίσουμε πάνω του την προσδοκία των πολιτών για έναν νέο, ενάρετο κύκλο ανάπτυξης και να δημιουργήσουμε ευρύτερες συναινέσεις για τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα για να πάρει μπροστά. Πρέπει να κλείσουμε τα πολλαπλά ρήγματα που έχουν δημιουργηθεί στην κοινωνική δομή. Και δεν ξεχνάμε ότι η μετριοπάθεια και η ανοχή χαρακτηρίζει τους ισχυρούς, όπως θέλουμε να είμαστε.

4.

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΝΕΟΙ

Οι φιλελεύθερες πολιτικές, ο ελεύθερος ανταγωνισμός, είναι το εργαλείο των φτωχών και των μη προνομιούχων, αλλά και των νέων, για να βελτιώσουν τη ζωή τους και να ξεδιπλώσουν τη δημιουργικότητα τους. Για αυτούς πρέπει να νοιαστούμε, κατά προτεραιότητα, εξοπλίζοντας τους με νέες δυνατότητες.

Η μεγέθυνση της κοινωνίας μας είναι ένας εθνικός στόχος. Πρέπει με κάθε διαθέσιμο τρόπο να ανακόψουμε τη μείωση του πληθυσμού μας, με πρώτο και κύριο την αναζωογόνηση της οικονομίας μας, μέσα από μια επιθετική πολιτική νέων επενδύσεων.

5.

ΘΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Παίρνουμε μαθήματα από το παρελθόν για να μην επαναλάβουμε τα παλιά λάθη. Δεν μπορούμε πια να διογκώνουμε το Δημόσιο, με διορισμούς όπως στο παρελθόν. Ας γίνει καθαρό σε όλους μας. Την “απλοχεριά” της κρατικής μηχανής την πληρώνουμε όλοι μας από την τσέπη μας. Η διόγκωση του Δημοσίου εξαντλεί τις αντοχές της ιδιωτικής οικονομίας, συρρικνώνει τις θέσεις εργασίας στις επιχειρήσεις, τις υπηρεσίες. Οδηγεί στη θλιβερή σημερινή πραγματικότητα των μισθών των 300 ευρώ.

6.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΑΛΛΑΓΩΝ

Αυτή η μίζερη πρακτική πρέπει επιτέλους να τελειώσει. Ο φιλελεύθερος μεταρρυθμιστικός άνεμος μπορεί να φέρει τα πάνω, κάτω! Ας τολμήσουμε επιτέλους αλλαγές που αξίζουν στον λαό μας, ιδιαίτερα στους νέους. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο!

Τίτλοι τέλους για τον ΣΥΡΙΖΑ

Η τετραετία ΣΥΡΙΖΑ ήταν καταστροφική για τους επαγγελματίες, τους μισθωτούς, τους νέους και τους συνταξιούχους.

περισσότερα

Φιλελεύθερη πνοή

Τώρα είναι η στιγμή που η χώρα πρέπει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, η στιγμή που δέκα χρόνια ύφεσης και κρίσης απαιτούν νέες ιδέες, ...

περισσότερα

Η ανάταση του Νότου!

Ο νότιος τομέας έχει σοβαρά προβλήματα αλλά και τεράστιες δυνατότητες. Στην Καλλιθέα, τον Ταύρο, τον Βύρωνα, τον Άγιο Δημήτριο ...

περισσότερα

Εγγραφείτε στη λίστα για να μαθαίνετε τα νέα μας